tisdag 4 maj 2010

MIN STÖRSTA KÄRLEK MÅR INTE ALLS BRA

du drog nitlotten, du fick regnet och gud verkar var i mot dig! stackars dig min älskade, du är inte värd detta längre. du har gått igenom så mycket på dessa år. fan det borde inte få vara såhär. jag ser hur du försöker hålla tårarna inne varje dag medans du ger oss ett fejkat leende. en människa ska inte få lida som du gjort, ingen! varje dag ser jag hur du försöker vara "normal" och fylla alla dessa "krav" som vi vill ha. jag ser hur du sjunker ihop när vi inte ser. vi alla som står dig nära vet vad du får genom lida, hur du tvingar dig in till sjukhuset i hopp om att det ska bli bättre än vad det vart, att läkarna ska säga nått positivt. men varje gång kommer du med samma kraftlösa steg som tar dig till din favoritplats och där stannar du tills dagen blivit natt. jag skriver inte detta till dig bara för att, utan för du är den jag älskar och jag hatar att se dig såhär. varje dag, varje år och för alltid kommer jag finns för dig.

SOLAT MED RULTA

jupp det är väl ungefär det jag har gjort idag? eller ah promenad och sovit också. borde väl egentligen plugga eftersom det är NO nationella i morgon men orkar inte, så jag skiter nog i det? känner att det börjar nära sig och lite resfeber börjar komma eftersom jag är livrädd för att flyga. jaja vi lär väl märka hur detta slutar.

måndag 3 maj 2010

MIN DROG FÖR IKVÄLL


andreas grega

HÄRLIGT VÄDER

skolan var riktigt åt helvete idag, usch höll nog på att somna minst 3 gånger! måndagar är verkligen värst. väl hemma somnade jag på altan så färg har jag iaf lyckats få, happy. blev ochså promenad med rulta. en dag full av mycket skvaller.
och måste ju bara säga att vädret är helt underbart!

söndag 2 maj 2010

GODNATT SÖNDAG

DAGEN EFTER IGÅR

när det är som bäst kommer du tillbaka.
när allt blivit bra och förträngt står du är klar för att förstöra allt jag försökt lappa ihop. du har tagit många nätter ifrån mig, många sömn lösa nätter som inte lätt någonstans. jag vet att jag inte borde sakna någon som dig, så varför gör jag det då? du borde inse hur mycket du tar ifrån mig varje gång du gör som du gör, du borde försöka sätta dig i min sits och känna hur det känns istället för stå där bakom ryggen på mig och spela oskyldig. men jag ska inte säga att jag är guds bästa barn, för det är jag verkligen inte. men jag lär mig iaf av mina så kallade misstag medans du gör dina om och om igen. snälla berätta sanningen, jag orkar inte.

MUNKEDAL

fick bli att våldgästa min underbaring Isabell idag. så har alltså vart en hel dag med bara massa mys eftersom båda var typ helt döda efter denna helg haha. men vet du? jag älskar dig lika mycket för det. du ger mig ljus när allt är mörkt!
sen fick det bli en snabbis till faster och säga hej också, plus att hon hade köpt vindruvor till mig hihi. men en heter man sandra så blir det alltid promenad och idag blev det en riktigt rolig stund med min älskade rulta.
puss på denna toppen dag!

6 VECKOR KVAR

ska bli skönt att slippa munkedal nu! men att lämna klassen kommer bli jobbigt eftersom typ alla ska flytta långt härifrån. men jag kan inte säga annat än att vi är helt klart bäst, haha!

LITE BILDER FRÅN HELGEN






HELGEN SOM VAR

fredag, ja då kom rulta hit efter skolan och jag slinga hennes hår och vi gjorde oss i ordning för att Eddie den lilla rackaren skulle komma och hämta oss och sedan iväg till mif (sammanflödet). haha riktigt kul faktiskt, trotts vädret. men vad är det man brukar säga? det blir var man gör det till! efter ett antal timmar där var kajsa min lilla taxi upp till lilla foss och där i kylan stor söta lilla Emma och vänta på mig. så drog vi till Pontus. men eftersom det var valborg är det ju självklart att man ska till grebbestad. så "klevapojkarna" kom och hämta mig så drog jag med Johannes och hans vänner till grebbestad. och där var ju min älskling SAAAANDRA! plus dom två sötaste personer jag känner, anna & jessco som var så duktiga och jobbade, haha :).

Lördag, vakna, duscha och iväg till Munkedal för att träffa kusinerna men efter sådär 2 timmar låg jag helt död i fasters säng och sov haha! sen så kom min älsklings kusin Amanda upp och sa att det var pannkakor och då var man allt uppe snabbt, love! sen kom pappa och hämta mig så blev det kalas för morfar.