lördag 19 juni 2010

AMANDAS 17 ÅRS KALAS/FEST


hejsan alla underbara raringar! idag känner jag mig som en stor feeeet degklump, bara så ni vet. igår blev det kalas/fest hos amanda. riktigt trevlig kväll måste jag säg med mycket god mat och bra sällskap. sedan på natten kom daniel och hämta mig och var så snäll och körde hem mig, tack alla för en otrolig kväll!

torsdag 17 juni 2010

VI BYGGER NÅGOT VACKERT ELLER KROSSAR ALLT

LITE BILDER FRÅN IGÅR









SCOTTS

god dag raringar! tänkte berätta lite om gårdagen som tillbringades till en början med Isabell och Emma i Isabells stuga. vi drog senare ner till parken för att se på scotts. haha och jag tror seriöst inte jag dansat såhär mycket på länge, kära nån. en kväll med både tårar och underbara skratt. tack alla för en toppen kväll/natt, ni gör allt så mycket bättre

tisdag 15 juni 2010

GÖTEBORG OCH BIO MED MITT HJÄRTA



godkväll raringar! idag blev det en sväng till Göteborg med mitt hjärta Isabella. träffa min älskade och saknade Sara också, du ska veta att saknaden växer mer och mer för varje dag som går. sen efter att vi typ tappat bort oss lite kom vi fram till bion och filmen dear John. rekommenderar filmen stark för er som gillar gråt filmer, kära nån man blir ju nästan kär i john (channing tatum)! väl hemma efter en toppen dag med mina älsklingar och med ett mycket bra väder tog vi en mysig promenad. kärlek till er

måndag 14 juni 2010

2 DAGAR OCH MUNKEDAL

igår blev det en sväng till adis och hälsa på han med isabell min älskling. blev lite promenad och film, riktigt trevligt. tack grabbs och mitt hjärta :)

idag blev det också en sväng till munkedal för att hälsa på isabell. bara massa mys och skit snack. tack för du är världens bästa!

söndag 13 juni 2010

VARJE DAG I 365 DAGAR

jag ville ge dig en hjälpande hand när allt var skit, jag hoppades varje kväll att du skulle förstå hur underbar du var. dag in och dag ut försökte jag förklara för dig hur mycket jag verkligen uppskattade dig och hur mycket jag tyckte om dig. i flera månader av hopp och tårar kom du som en vind, en vind med änglar vingar. med ditt utseende och din charm kunde du få alla på fall. tillbaks till verkligheten ... allt det underbara vi hade faller nu i spillror, allt det jag kämpat för försvinner och inget är som det var. men som så många säger man tänker för mycket på det man inte har och glömmer bort det man faktiskt har.
jag tänker på dig & önska du kunde förstå.