onsdag 6 april 2011

21.50

med tårar i ögonen sitter jag här och ser på filmen hem ljuva hem, en riktigt sjuk film! kan inte förstå hur en person kan ha så lite förstånd i huvudet, att man verkligen kan totalt misshandla både sin fru och barn. det är så fruktansvärt hemsk att se, men dock en mycket se värd film!

tisdag 5 april 2011

REGN ÄR INTE MIN STARKA SIDA

tjo! sluta kl 12 idag och då blev det en sväng ner till rådhuset för att käka lite med mille och julius, mysigt värre! tog sedan bussen hem runt halv 2. somnade så klart på bussen och vaknade precis när jag skulle gå av! bra där sandra! upptäckte också sedan att det verkligen ös regnade här... och nej regn är inte min starka sida.

måndag 4 april 2011

JUST DET

har ju glömt och berätta om vårt nya tema, som vi ska ha nu några veckor fram över!
"halv åtta hos mig", känns verkligen som en bra grej nu när våren börjar komma. att liksom träffas några tjejer och laga mat och bara umgås.
var iaf jag och vicki som höll i första kvällen, som var i fredags. haha riktigt roligt, men mycket jobbigare än jag trodde. allt skulle gå ihop, man skulle inte glömma köpa något osv. men det var en riktigt trevlig kväll med tjejerna!
här kommer några bilder på hur maten blev.


förrätt


varmrätt


efterrätt


jag och vicki :)

söndag 3 april 2011

GE MIG LOV NU

tack på förhand!

KARINA 18 ÅR

igår blev det en sväng till ka-ka-karina och fira henne, eftersom hon som sagt fyllt 18 nu! stort grattis till henne :D så här kommer lite bilder från går dagen (tagna från isabella dock haha)