lördag 29 maj 2010

MIN KÄRA VÄN SA

det är alltid för tidigt att ge upp. & jag håller med henne!

fredag 28 maj 2010

MYSIGASTE FREDAGEN

dagen började med jävla skit orientering i spö regn, helt underbart! efter en varm dusch och några timmars sömn kom rulta och vi tog oss en titt upp till blondie och hälsa på han. riktigt kul att se han! efter det kom anders och hämta oss och vi drog upp till rulta och så kom kära pöl och jocke på besök en sväng. kan ju säga att det blev en hel del goa skratt. bästa fredagen på länge! i morgon blir det majfesten med julia, sandra osv. nu kallar sängen!

torsdag 27 maj 2010

TANDEM

haha ja. idag blev det först att åka och sy in bal klänningen sen kom basse och vi tog oss en tur med hans cykel. helt sjukt va kul det var att cykla tandem. haha en sån ska jag införskaffa mig!
väl hemma var kära faster här och hälsa på. nu är det bara att börja packa inför en dag av orientering, skit kul.

onsdag 26 maj 2010

TORP IGEN

haha ja lilla Björn kom hit förut och hälsa på mig och det var inte igår! sen en sväng till torp igen med mamma. dock var jag duktig och spara mina pengar idag haha. fick mig dock en ceasarsallad, tack mamma. väl hemma blev det en sväng bort och sola och där träffa jag min största saknad Charlie. herregud det var verkligen inte igår .. så blev att prata med han ett tag där och sen in och sola lite! helt okej dag.

JAG FÖRSÖKER

ta in varje ord som du sa. men du vet hur dom smakar...

SANDRA SAKNAR LONDON



ÄNNU ETT GYMPASS MED SÖTNOSEN

hihi dagens bästa går till Alexandra som var helt sjukt duktig på gymmet! stolt över dig. som sagt blev en sväng till gymmet. och jag har här med slagit nytt rekord i armhävningar, 15 st haha. men svettig och go som jag är ska jag kila ut på altanen och varva ner lite.

HEMMA

1 ½ timme i skolan sen hamnade jag på ett tåg hem. fan orkar inte med skolan längre! finns inte ett skit att göra och trött är jag. plus att den där skit ryggen dödar mig. men men nu är det väl dags att börja städa antar jag för det ser ut som rena rama helvetet här!

tisdag 25 maj 2010

I SKUGGAN AV VÄRMEN



riktigt bra och se värd film! en film man verkligen tar till sig. visar verkligen hur lätt och svårt det kan vara här i livet. men hur hoppet alltid finns där.
plus att Joel Kinnaman är med och spelar väldigt bra!

BRA MUSIK & 2 TIMMARS PROMENAD

ja precis. skulle egentligen ta det lugnt ikväll eftersom jag inte mått helt bra idag eller igår. blev dock inte så. först torp sen promenad osv. jaja det var härligt iaf. fick rensat skallen lite.

TORP



jaggu! usch min rygg tar död på mig så tvinga med mamma in till torp och fick köpt mig nytt volym pulver och mina älskade skor. helt sjukt att dom fanns i år igen?! hade nämligen såna förra året också och blev dö kär i dom. dock var jag klumpig och förstörde dom. men nu är dom mina igen, love love love!

måndag 24 maj 2010

TAKE ME HEART

yes det är vad du gör just nu. du tar mig till en högre nivå och skiter i vad andra säger. du påminner dock om allt det jag en gång aldrig tog vara på, så nu chansar jag och litar på magkänslan. hjärta dig

LITE SENT KANSKE

År 2009 så..

Vad hade du för hårfärg - mörkbrunt

Hur lång var du – 155

Vem var du kär i - marcus

Hade du nån pojk-/flickvän – ja

Vad brukade du göra på fritiden – plugga & vara ute på galna äventyr

Vilka umgicks du med – blev en mycket go blandning

Var allt bättre då – både och

Skulle du vilja gå tillbaks dit – tror det

Har du förändrats – en del

Nu:

Vad har du för hårfärg – mörkbrunt

Hur lång är du? – 155.7

Vem är du kär i – ingen

Har du nån pojk-,/flickvän - nej

Vad brukar du göra på fritiden – pluggar och är ute på ännu galnare äventyr

Vilka umgås du med – många olika

Hur ser du ut? – så här ser en sleten sandra ut



söndag 23 maj 2010

RYGGEN

äckliga jävla skit rygg, dra åt helvete! den där förbannade värken tar död på mitt humör känner jag. 24-7 tack så himla mycket ryggen för ditt underbara stöd, diggar det som fan!
det rasar, det rasar nu, det rasade.

MIDDAG

efter att inte gjort ett skit på hela dagen så drog jag till faster på middag och då kan jag ju bara säga att det smaka riktigt riktigt bra. blev dock en mycket känslosam kväll, både tårar och skratt. tack för du finns faster och förstår mig när ingen annan gör det.

GUDS FINAASTE UNDERBARINGAR








Grattis raringar på konfirmationen !