lördag 15 maj 2010

SANNA 18 ÅRS FEST

yeah, igår var man hos sanna som var i full gång. riktigt kul att träffa massa folk man inte träffat på år och dar! efter en stund där gick vi bort till blondie och sa grattis eftersom han fyllde år igår. senare tillbaka till sanna och då var det ju en hel del folk där och bråk blev det som man nästan kunnat ana. usch stackars er som fick er några slag, såg inte så trevligt ut!

MARKNADSDANS

lite efter sådär. men i Torsdags blev det iaf marknadsdansen med Jasmine, Julia och Alexandra + massa till haha. vi börja hos kära Olle och sen var Otto så snäll och körde oss bort till marknadsdansen. och där stod ju Rulta lika glad som vanligt. en mycket trevlig kväll med dans och trevligt sällskap!

torsdag 13 maj 2010

BULLINGEN

igår tillbringa jag min kväll/natt i bullarn hos Sandra. mycket trevlig kväll måste jag säga. film, vin och massa tjej snack. i morse drog vi taaanum och hämta sofias syrra och sen iväg till hälvetetsholm till sofia och daniel. sen blev det marknaden med sandra, linda. och just nu sitter man här redo att dra ut på nya äventyr med mina raringar Jasmine, Alexandra och Julia!
party all night long?

onsdag 12 maj 2010

JIM CARREY IN LONDON


skolan var helt okej. dans som vanligt på onsdagar. Örjan du är ju bara för härlig!
har precis lagat lite mat till min kära mor och snart bär det av till flickan med det snyggaste namnet! Sandra Andersson såklart, love! så en natt i bullarn blir det inatt. blir nog inte mycket mer bloggande idag då eftersom jag strax ska åka men i morgon blir det nog troligtvis marknaden en sväng också med Sandra. hoppas på att vädret blir bättre, för just nu öser det ner i Dingle!

tisdag 11 maj 2010

INTERNET KURS

tjenixen! dagen har vart helt åt ******! hade temadag om Internet användning/spel beroende. riktigt tråkigt måste jag säga. efter 7 timmar i skolan är det alltid gott att sova. så jag bädda ner mig så sött bredvid mor min och somnade gott. runt 6 kom alexandra raring och då blev det gym, underbart! så nu är årskort fixat. blev också lite solande när jag ändå var i farten. och just nu sitter man här med ett ägg i handen och är helt död.

måndag 10 maj 2010

FINNS DET NÅTT GODARE

CHRISTOFFER EN SVÄNG

efter ha däckat i soffan i typ 2 timmar drog jag mig till min solstråle Christoffer, du gör mina dagar bättre! helt underbart att träffa dig. efter en några timmar hos han drog jag hem och så åkte jag, mor och syrran till munkedal och där träffa jag min älskade Isabell och gav henne en del av min kärlek!

söndag 9 maj 2010

FÖRVIRRAD

jag förstår mig inte på dig, jag förstår inte hur du tänker och jag har verkligen ingen aning om vad du ens vill? du gör mig bara förvirrad och osäker. ena dagen en sak andra nått helt annat. vi båda har gjort fel, väldigt fel. men om vi ska lösa detta måste vi börja tänka på det som finns kvar och kanske göra nått åt det?

LONDON

yesbox, nu är jag hemma igen. vart helt underbart att vara ifrån allt och alla ett tag. london var faktiskt bättre än jag trodde, längtar redan tillbaka till alla trevliga kvällar. jaja har iaf besökt madame tussaudes och det var en riktigt succé. sen har vi också vart på buss tur till alla londons sevärdheter, mycket intressant. gjort massa älskvärda fynd också. dock är jag helt slut nu så lägger in kort senare. puss på en toppen tid i london!