lördag 22 maj 2010

KONFIRMATION

jupp nu ska jag göra mig i ordning och dra och kolla på mitt hjärta Isabella som konfirmerar sig idag. bilder kommer sen!
puss

MUNKEDAL IGÅR

ajjämen, i går åkte jag till mitt hjärta Isabell och vi myste och kollade match med Amanda, Jonna och Hanna, roligt roligt! efter det gick vi hem till Isabell och gjorde oss i ordning för att dra till Kage, mycket trevligt!
isabell hjärta.

fredag 21 maj 2010

OLIKA VAL OLIKA VÄGAR

du kunde valt en annan väg och vart min vän för en sekund. du kunde vart ärlig och vågat stått för vad du sa till andra. du kunde hjälpt mig när jag behövde dig som mest. du kunde visat alla vad du ville. du kunde men våga inte, jag är besviken. du var mitt allt, någon jag trodde på. du visar mig varje dag vilken förlorare du är. jag kan inte se dig mer än ett gammalt dammigt minne och inget jag vill ha tillbaka.

torsdag 20 maj 2010

ALL MIN KÄRLEK GER JAG TILL DIG




Lars Winnerbäck

GYMMET OCH BRA VÄDER

jupp det stämmer, sommaren är påväg och det känns verkligen nu. träningen går super också, helt jävla underbart! Alexandra du gör mina dagar bättre. var också hos min älskade Isabell idag och hon var så snäll och färga mitt hår. riktigt bra blev det, tack mitt underbara hjärta! har inte fått tummen ur röven och hoppat in i duschen så antar att det är tid för det nu!
Isabella, 55 dagar kvar.
love!

onsdag 19 maj 2010

DON'T CRY SAY FUCK AND SMILE

älskar't. dagen har vart varm och faktiskt mycket bra. sista bugg lektionen idag dock, ett minus. fick iaf med mig mamma ut på en promenad idag i det underbara vädret sen en stund på altan för att få lite färg, vet dock inte om jag lyckades? tog också ut mina små raringar för första gången i år! mamma jag älskar dig om du nu skulle ha missat det.

tisdag 18 maj 2010

BRUDEN JAG SAKNAR


Hannah Johansson
tiden tar oss ifrån varandra, du är bäst!

NU RASAR DET

jao rubriken säger allt. är verkligen trött, sur, arg, irriterad och jävligt avundsjuk på allt man kan vara trött, sur, arg, irriterad och jävligt avundsjuk på just nu, jävla skit med allt! väldigt tråkigt att man ska behöva vara så negativ men det är faktiskt bara ren sanningen. finns så mycket som kunde vart annorlunda om man bara hade gjort på rätt sätt från första gången. det finns också en hel del om inte borde hänt och många som kan rent ut sagt dra åt helvete! tänk om man kunde spolat tillbaka tiden eller få välja sin framtid, hur skulle det vara? kanske bättre, kanske sämre? allt har ju sina för och nackdelar. tänk att få leva ett liv med bara positiva och lyckliga stunder, skulle det vart bättre än det vi har nu? asså seriöst, vad fan är det som händer med Sverige, världen, oss, med alla? nä nu ger jag fan i detta och hoppas på bättre tider.

måndag 17 maj 2010

SALLAD I MITT HJÄRTA

kan ju bara säga att jag och Alexandra är så himla duktiga. träningen går bra bra och har man trevligt sällskap så går det ännu bättre, det lovar jag :). men nu känner jag hur träningsvärken sakta börjar komma i mina ben, underbart! och i morgon blir det en sväng till Göteborg. får väl se hur det går, jag är liten och där är det stort?

SPRINGER TILL GYMMET EN STUND

med alexandra och kanske lilla rulta om man har tur?

VART ÄR MIN BARA MIN GRABB

ja, vart är Richard?! nu behöver jag dig sörru. min helt egna galna solstråle! hoppas av hela mitt hjärta att han är här nere till helgen, annars kommer jag bli riktigt ledsen! inte sätt dig på snart 3 veckor och det är inte bra, inte bra alls. saknar dig!

MYCKET MER ÄN DU VET

jag hade så mycket jag ville ge, men du ville inte ta emot.
jag hade så otroligt mycket att säga, men du lyssna inte.
jag hade så mycket jag ville visa dig, men du vägrade att se.
därför säger jag, tack och hej!

söndag 16 maj 2010

NORDBY / GYMMET MED ALEXANDRA

yesbox det stämmer. först Nordby med mamma och Emelie för att köpa lite skor och onödiga saker. nu sitter man här svettig och go efter ett bättre pass på gymmet med bästa Alexandra! nu kallar duschen.

PARKEN

igår kom rultis hit och vi slängde på oss klänningar och drog till parken. träffade super söta emma där plus massa andra. helt okej kväll faktiskt. nu sitter jag här helt död och kollar på titanic efter 4 dagars hålligång.