torsdag 22 juli 2010

SAMMY

efter ha packat och gjort klart för i morgon kom Sammy hit och vi tog oss en lång lång promenad, haha "det är kossor överallt"! tack för en mycket trevlig kväll!
i morgon åker jag till ...., ja det får ni se på Söndag! tar med mig kameran.
ha en toppen helg!

EYY GRATTIS TILL ALEXANDRA SOM FYLLER 16




Happy birthday to you,
happy birthday to you,
happy birthday dear Alexandra,
happy birthday to you!

hoppas du får en toppen dag med allt det du önskar dig :)

onsdag 21 juli 2010

TYP SÅ ÄR DET

Vi föds gråtande, lever klagande och dör besvikna

VÄRMEN DÖDAR MIG

jag tror inte jag vart såhär jävla trött och sleten på länge?! svettet rinner och ögonen blir bara tyngre och tyngre.
idag har jag i 7 timmar planterat rosor och rensar rabatter med Tone och Martin, sjukt kul team vill jag lova. trivs jätte bra faktiskt :)

FJÄLLBACKA MED LINA

tja, inte igår jag skrev men men.
igår var jag som sagt i Fjällbacka med söta Lina! helt sjukt vilken kväll. först jobb till 4 sen hem och duscha och iväg till moster på fika och sedan vidare till Fjällbacka för att kolla på alla seglarna. Lina kom och mötte mig och sedan satte vi fart mot acces där vi träffa Daniel. så gick vi runt där ett tag och sedan fick Lina för sig att vi skulle upp på en båt och dansa och 2 min senare står vi på ett båt tack och dansar, haha! sedan blev det att träffa Incoooog vännen, bäst äru! sist men inte minst drog vi oss ner till acces för en "sandras special" som består av en Daniel Thoren, liten pommes tallrik och en mer, det är livet, jag lovar! Lina tog sig en go mjukglass och så fick jag äntligen prova pommes och glass, jävlar vilken sjuk smak.. men ändå god på nått sätt haha. mycket mycket bra kväll med Lina raring!
tack för kvällen :)

måndag 19 juli 2010

FÖRSTA DAGEN PÅ 3 VECKOR

yeah, det är vad det var! helt sjukt jobbigt att stå upp så tidigt kan jag lova. dagen har i stort sätt var väldigt rolig och soft. inte gjort så jätte mycket men det kompenserades med att det bara var tunga saker vi gjorde. efter att ha däckat i soffan med arbetskläderna på blev det en sväng till Hunnebo och kolla på seglartåget och i morgon bär det av till Fjällbacka både för dom och mig, hihi!
nu är det bara att bädda ner sig och tagga för en ny dag med nya möjligheter..
och isabell ryymin, jag älskar dig.

söndag 18 juli 2010

JOBB JOBB JOBB

nu blir det sängen för min del. i morgon börjar jobb för mig..

ÄLSKADE VÄN

det är över nu, men vi kommer ihåg alla dagar vi haft, det är över nu..
ja det är över. 13: 34, 18 Juli är en dag då du lämnat oss med stor sorg. en dag som vi alla kommer minnas. jag kom in på ett rum, ett rum med vita väggar och blått golv. jag följer sköterskans fötter mot sängen. känner hur värmen och luften tar mig kota för kota. där låg du med fina skjorta, skjortan som var så typiskt dig. med en ros i handen, låg du där, tyst och stilla. jag förde sakta min hand mot din och kände hur kal och livlös du var. jag kände nu tårarna komma. men för att vara lite hård och cool tvingade jag dom tillbaka. det är fel, man får gråta när någon man växt upp med dör. ja, man får det!
du var en kämpe, en kämpe som verkligen kämpade ut i det sista.
vi alla är stolta över dig. nu finns bara minnen och en rinnande tår kvar.
vila i frid vår Gudrun Martinsen.

NORGE

vaknade av att mamma säger, Sandra vi måste åka.
så nu beger vi oss mot Norge..