fredag 30 juli 2010

DETTA FICK FÖLJA MED MIG HEM









plus en dödskalle ring som jag inte fick av mig som jag var tvungen att köpa!

DÖDS KARUSELLEN

fyfan! förra årets döds karusell.. har nog aldrig i helvete vart så rädd i hela mitt liv... för en karusell. trodde seriöst att vi skulle dö den gången! aldrig aldrig aldrig mer den.

TORP IGÅR MED MITT HJÄRTEGULL EMMA

onsdag 28 juli 2010

THAI MAT

tack pappa för du vet vad jag vill ha! nyss tryckt i mig massa thai mat, kärlek säger jag bara.

GUDRUN AMELIE MARTINSEN


nu vilar du tryckt bland molnen!
mycket fin begravning fick du, det ska du veta.

tisdag 27 juli 2010

SVAR TILL ISABELLA

jag vet inte hur vi ska göra med yran tyvärr! ska på begravning i morgon sen så jobbar jag ju torsdag och har inte fått nån lön än så ah. tror därför inte jag kan åka med i år är jag rädd ;//! hade verkligen velat se Lars Winnerbäck och dom igen, loooove!
sorry sweetheart

GE MIG DET JAG ALDRIG FICK

godkväll! mycket dålig uppdatering på sistone, men jobbet dödar mig tyvärr. igår lyckades jag iaf missa bussen hem så fick vänta i 1 timme extra sen hade jag inte nycklar med mig så fick ringa mamma och fråga vart dom höll hus och då var dom ju självklart i Fjällbacka, så fick vänta 1 ½ timme på nästa buss till Fjällbacka. väl i Fjällbacka träffa jag super söta Lina som jobbade och var duktig. runt halv 11 hamnade jag i säng och somnade snabbare än kvickt!

söndag 25 juli 2010

JULIA, ALEXANDRA & ISABELLA

ey mina underbara flickor vart tar ni vägen, ja vart tar vi vägen? inte sätt er på fan månader nu och det är nått som inte är okej! grillning nån kväll när vädret är bättre kanske?
saknar er otroligt grymt mycket, så att ni vet

NORRKÖPNING

ja, där har jag vart i helgen! super mysig helg med släkten har det vart. affären, maat och kolmården, hihi toppen har det vart. men nu känns det verkligen hur jävla sleten och trött man är i kroppen.. ikväll blir det antingen att åka till Incog eller bara film och mys med syster, åter står att se. i morgon blir det jobb igen.
bilder kommer..