fredag 4 februari 2011

VAD JAG SKULLE GÖRA OM JAG FICK 1 MILJON

köpa mig en hund helt klart! ååh vad jag vill ha en liten sån där söt hårboll och leka med såhär i sin ensamhet ibland.. jag vet ärligt inte vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon! bli glad?

torsdag 3 februari 2011

VAD JAG GÖR PRECIS JUST NU

precis just nu sitter jag hemma hos Isabella och tuggar tuggumi och väntar på att hon sa sluta sin lektion haha. sitter också och lyssnar på när hennes hund ligger här bredvid och snarkar hihi, sööötis challeballe.

NÅGONTING JAG VILL HA MER ÄN NÅTT ANNAT JUST NU

en resa till ett varmt land.. sommar.. gillad mat´.. finns mycket jag skulle vilja ha just nu känner jag! men grillad mat och sommar haade nog vart det bästa tror jag, det jag verkligen vill ha nu! går man utanför dörren blåser man ju bort haha.
så kom och ge mig sommar och grillad mat! hihi

måndag 31 januari 2011

MINA MÅL/DRÖMMAR/ÖNSKNINGAR

mina mål just nu är att gå ur gymnasiet med bra betyg, så jag kommer in på högskolan så jag kan plugga till sjuksköterska och tillsist bli ambulanssjukvådare haha.
och min största dröm är nog att bo/jobba utomlands i några år. liksom se hur dom jobbar i skillnad till Sverige osv.
en stor önskning jag har är att få bo i ett hus vid havet, på kusten. känna saltvattnets doft varje morgon och njuta av livet haha.
Sandra hjärta kusten

söndag 30 januari 2011

MIN FAVORIT ÅRSTID OCH VARFÖR

våren och sommaren, utan tvekan! går här varje dag och väntar på att det ska bli vår och varmt ute. börjar bli ganska trött på kyla och snö nu.. tänk dig liksom att sitta ute vid en grill eller nått liknande en skön vår eller sommarkväll med trevligt sällskap! nä usch nu får jag sluta drömma mig bort här!