lördag 21 augusti 2010

BRUN

haha sitter här i sängen och kollar på Lina som har brunt klet i hela ansiktet, haha sött! idag har jag vart på tur med min älskade och bästa kusin Ulf, mycket mycket trevligt! ikväll blir det nog Marknadsdans med Lina, Karina och andra härliga själar, hihi.
back to the closeth..

JÄVLAR VAD JAG INTE ÄR BRA PÅ DETTA

igår blev det äntligen att träffa Karina raring och en svääng till torp och införskaffa mig min älskade kofta! (bild kommer) sen på kvällen släktfest med hela tjocka släkten, underbart att träffa alla igen! sen bara sådär blev vi våldgästade av Lina, Isabell och Eddie, najs vill jag lova. sen blev det till sist fest på lilla Foss hos Hanna. riktigt trevlig dag och kväll.
tack mina raringar för allt!

torsdag 19 augusti 2010

RÅA UDDEVALLARE, NÅGON?!

jag äter inte för att leva, jag lever för att äta! hahah så jävla bäst, älskart.

I DET DÅLIG FINNS OCKSÅ DET BRA

måste börja med att tacka Lina för en toppen kväll igår och hennes mamma och ja va han nu heter (haha?) för nog seriöst den godaste kycklinggryta jag ätit!
sällskapsspel, mysiga promenader och mycket snack, bra skit! sov iaf hos Lina inatt och jävla va varmt det var där, kära nån!! haha. idag har vi vart och tågluffat, ätit och handlat. träffade också super söta Karina i Strömstad och Natta i Uddevalla, mycket mysig och rolig dag. tack min älskade Lina för allt du gör, älskar dig!


SVIN

jag blir så jävla trött, trött på folk som ska förstöra, trött på att bli sviken , trött på dig.
helt ärligt så vet jag inte vad jag gör för nått som gör att jag förtjänar allt detta, all den skit alla alltid kastar på mig? nån måste ju seriöst verkligen hata mig från grund och botten, najs!
finns bara ett ord för såna som dig, svin!

onsdag 18 augusti 2010

FAN VA JAG ÄR BRA IBLAND

nyss vart ute och gjort en stor städning i både pappas och mammas bil, så nu är dom rena och fina! men nu ska jag göra mig i ordning och dra mot LINAAAA!

I DINGLE SKINER ALLTID SOLEN

winnerbäck i öronen, blåste i håret och solen i ögonen, underbart

ta mig inte för givet, gör mig inte till ett fiasko och älska mig inte när det passar dig..

12.02

döm inte allt du ser,
tro inte allt du hör
& säg inte allt du vet.

KAN INTE NÅN BARA GE MIG LITE PENGAR

hur snyggt är det inte då?! ååh jag blir så trött, någon måste ge mig pengar så jag kan få min älskade piercing inom kort! bra då säger vi så, någon snäll själ ger mig pengar så jag får min piercing, najs. tack på för hand!

måndag 16 augusti 2010

BENEN I KORS OCH HÄNDERNA PÅ DITT LÅR

efter en ganska sömnlös helg så var det jävligt gott att komma hem, duscha och sova lite. blev lite film här i min ensamhet, eftersom mamma och dom drog till munkedal och käka tårta, kul lixom..! men som tur är så tyckte mamma och pappa lite synd om mig så dom hade med sig lite krabba hem till mig, hut gått är inte det då?! mat i mitt hjärta. sen kom iaf incog hit och chilla lite, najs. du är bäst min lilla råtta, även om du beter dig som ett svin på fyllan, hahaha. nu känner jag verkligen hur sängen skriker efter mig, så godnatt sötnosar.

LÅT DET FLYGA IVÄG NU SWEETHEART

jag hatar folk som inte kan vara ärliga, jag hatar folk som sparkar på någon som redan ligger ner, jag hatar svin som ljuger, jag hatar dom som ger en falska hopp, jag hatar hur du kan sitta och skratta åt någon som gråter, jag hatar att behöva säga hatar, jag hatar ditt fina leende, jag hatar att behöva se dig, jag hatar att veta att du inte bryr dig, jag hatar dig.

men älskling,
släppt det, låt det flyga iväg!
jag vet att vad som än händer nu så har vi sagt vårt, sagt det som behövdes, sagt allt. nu börjar vi leva våra liv och glömmer sakta bort allt! det var fint, det var underbart, men inte tillräckligt bra för att slå det dåliga.. jag ska aldrig göra dig illa igen och jag hoppas inte du kommer göra mig det heller i fortsättningen. du var mitt allt och helt plötsligt ingenting. det gör ont, så jävla ont. patetiskt och värdelöst är vad det sista halv året vart, usch.
det gjorde så ont.. din blick, ditt leende och den meningen, det gjorde verkligen ont.
men nu för sista gången, lycka till med allt.
nu flyger det sakta iväg, upp bland molnen..

FLÄSKÖ

najs! blev upp tidigt igår och städa sedan fort packa lite nödvändiga saker man skulle ha med sig till Fläskö där vår kväll och natt skulle tillbringas. Anton den raringen kom och hämta oss, alltså mig, Isabell, Lina och Julia. Blev basta, grilla och mysa med ett helt fantastiskt gäng som bestod av Anton, Lina, Isabell, Julia, Tobbe, Rickard, Christoffer, Albin och Johan. Tack allihopa för en av de sjukaste kvällen jag vart med om.. haha!






söndag 15 augusti 2010

JAG ÄR KAAAAAS















asså jag vet faktiskt inte vart jag ska börja.. sicka galna dagar!

Torsdag: mys med älskade isabell och sällskaps spel. trevligt sällskap av eddie och alexander, braaaaa skit!

Fredag: torp med isabell sen hem till dingle och lina! bort till ralf på fest blev det den kvällen! både bra och dålig skit kan man säga.. nu överlämnar jag dig till någon annan..

Lördag: torp med mina flickor lina och isabell. sedan hem och göra sig i ordning för nog heöt ärligt den sjukaste, roligaste och mest galna kväll jag vart med om. blod, bajs, söndriga handfat och en hel del till sjuka saker. börja iaf hos ricky sedan vidare i bagage till fjällbacka för att få maaat av älskade daniel och efter det blev det bullarn, naajs lixom! sedan körde vi en efterfest med thorén och basse, trevligt värre.

tack alla som gjort dom här dagarna så grymt bra, ni är guld värda.