fredag 6 augusti 2010

SUSHI KVÄLL I DINGLE

sitter här med mina flickor Lina och Isabell och luktar fisk efter att för första gången ätit rå fisk! och kan bara upplysa er som inte smak att det var godare än det ser ut, göttmos säger jag bara! nu är det dags att dra mot Munkedal och party, ooh yeah!




hihi sötnosar

GÄÄÄSTBLOGGNING AV ISABELL VAKLART!

Hallå där! Sitter här hemma hos ägaren till den här bloggen . Idag har vi fixat med våra bloggar , ätit mat , grinat , skrattat och tagit en lååååååångpromand! Häärliigt , nu blir det Munkedal en sväng och i morgon ska jag och sandra säälja KOOORV!

Till sandra :
Puss på dig raring , du är värd så mycket mer. Du är bäst så är det bara !

torsdag 5 augusti 2010

NATT BLOGG

en sväng till Strömstad och våldgästa Karina fick det bli idag. mycket snack om allt och ingenting, bättre brud! hihi bra brud. efter det blev det Grebbestad och käka langos och jag är käär i det nu, så jävla gott. sen blev det också en sväng till Blondie där det var alkohol som gjorde kvällen. lilla söta Rulta följde med mig hem och vi myste lite och bara chilla. nu sitter man då här i pyjamas och ska lägga sig.
en dag som börja förjävligt men som sedan sluta underbar!
tack.

JÄVLIGT GOTT

sista dagen på jobbet idag! nu är jag leeeeedig och fri. jag måste tacka Zobban och Falken så gjort min dag bättre, riktiga pojkar det. kärlek till er! tycker dock synd om stackars Tone, min bästa vän som måste fortsätta jobba som ett litet lamm och få ännu ondare i sin kropp, nä fy! tack min vän för dessa 3 veckor, du är fan helt otrolig. en vän att minnas! jag hoppas vi kommer träffas igen, jag vet ju vart din brevlåda bor nu ;)


inte mer fula arbetskläder

BABYLONSJUKAN-HELT OFF

fyfan sån jävla bra låt! är verkligen helt kär..
igår blev det att hälsa på min lilla råtta Incog och jag säger det ingen, du är bäst! blev lite film och massa skit snack, men det är väl ungefär det vi är bäst på? hade iaf skit kul, du vet hur man gör vännen, du kan din grej.

onsdag 4 augusti 2010

GODNATT FRÅN SANDRA

Senaste
Låt du hörde: babylonsjukan- helt off
Film du såg: babylonsjukan
Mat du åt: flingor
Kram: incoog råttan
Puss: -
Känslan: värdelös
Resa: Norge
Glädje: presenterna från isabell
Dröm: att jag och isabell åt Eliots pungkulor doppade i kanel..
Person du träffade: incoog
Personen du pratade i telefon med: Karina raring
Personen du fick sms av: Daniel
Gången du åt 7-eleven korv: aldrig
Gången du var utomhus: 5 min sen
Gången hela din familj åt middag tillsammans: idag
Saken du köpte: bröd


Allmänt
Ska bli skoj: att förhoppningsvis träffa emil i morgon
Ska inte bli skoj att: jobba
Sparar till: dator
Pålägg som gäller: leverpastej
Önskar att jag var bättre på: att vara bra
Dagens dryck: saft
Vad saknar du: julia och mina sjuka stunder
Tre band/artister: winnerbäck, kiss, the baseballs
Vad har du gjort idag: jobbat, vart med incog
Brukar du svära mycket: nja

Hur tidigt stiger du upp: 5 när jag jobbar
På helgerna: 11.00

Vad ska du göra ikväll: sova
Hur många timmar sover du per natt: för lite
Vem är sötast i världen: charlie
Vad är det för veckodag: Tisdag
Bästa saken som hände mig förra sommaren: träffa världens bästa person som sedan försvann lika snabbt..

Favoritplagg i garderoben just nu: skjortan

Längd: 155,7
Vikt: 46
Byter gärna garderob med: LINA
Byxa eller kjol: högkjol

Senast utlästa bok: kort kjol
Mitt rum kan beskrivas som: kom inte in
Mig själv med tre ord (just nu): trött, ledsen och förvirrad
Jag tränar: gym
Jag ville bli när jag var liten: dagisfröken

JAG ORKAR FAKTISKT INTE

du kör över mig så jävla hårt, du krossar alla vägar jag har.
snälla, jag orkar inte, kroppen orkar inte och själen skriker sluta.
för min skull, snälla?

HAAKS

en kväll på scen på bönn med mina fina flickor Isabell och Lina! super kul den lilla stunden jag nu var där, känslan som var att äntligen få träffa Jasmine, Alexandra, Juliaaa och självklart Isabella går inte att beskriva! ni är allt och lite till.

söndag 1 augusti 2010

;P;pp;P

ljug inte för mig, så gör man det ändå
svik mig inte, så gör du det ändå

FJORDEN

herregud sicken helg! jag är verklige helt jävla slut nu. fjorden i 2 dagar nu, riktigt kul och ännu bättre sällskap. tack älskade ni för allt, ni är mer än allt
lite bilder för helgen..









VI FÖLL

undra vem som svek vem först? undra vem som tog smällen hårdast? undra vem som ville mest? undra om allt någonsin kommer bli som förr? vi svek varandra, men jag dig först. smällen fick jag ta och det gör ont. just då var det du som ville mest eftersom jag inte ville förstå vad jag hade precis bredvid mig. nej, jag tror inte det. ingenting kommer bli som det var, ingenting är sig likt! dom få blickarna du ger mig gör så obeskrivligt ont, att behöva se dig sådär, att behöva se dig så långt borta när du bara står några centimeter ifrån mig. vi finns inte längre, det finns inget kvar.. du har nu funnit en ny väg med andra människor att vandra på, en väg som jag inte kan se, en väg som inte finns för mig. tiden gick så fort men ändå så fruktansvärt sakta. du fanns ju där hela tiden, du gjorde mig trygg i en värld full av skit, du blev en del i min vardag, en del i mitt liv. jag vill ha dig, som jag hade dig förut! men jag vet, jag vet så väl att jag inte förtjänar det längre. ja, jag vet det. jag förstår så väl att du inte orkar ge bort mer av dig själv till mig längre. men du vet inte, du ville inte ens lyssna när jag försökte som mest, du vill inte förstå. jag vet att hoppet är det sista som sviker en, men tror faktiskt inte att hoppet är med oss längre. jag kan inte ta in allt som hänt, jag vill inte förstå att du inte finns här med mig längre, att du inte kommer finnas där vid min sida och hålla om mig på det sätta som bara du kunde. jag vill inte! jag ber och hoppas att detta bara är en hemskt mardröm. men jag tänker inte låta det ske, jag tänker kämpa för oss, kämpa för det som är mitt allt, kämpa för dig.