lördag 5 juni 2010

GE MIG ETT RÅD SOM TAR MIG HÄRIFRÅN EN SEKUND ELLER TVÅ

KORT INFO

Dagens humör: laddad
Dagens mående: sådär
Dagens borde: stanna hemma
Dagens frisyr: flätor
Dagens klädsel: shorts och tjock tröja
Dagens vill ha: peeengar
Dagens längtan: sommarlov
Dagens beroende: vindruvor
Dagens låt: stereo love- emf
Dagens bästa: sängen

KÄNSLAN FINNS DÄR

har någon konstig känsla av att jag skiter i allt nu och bara kör fullt ut på att ha jävligt roligt och verkligen göra det bästa av situationen. alla kan inte ha det perfekt så är det bara, men man kan ju inte heller gräva ner sig för det. eller? snart sommarlov och i år gör vi sommaren bättre än någonsin.

SMÖGEN

hallo raringar. igår blev det smögen med Julia, riktigt kul måste jag säga. träffa ju en hel del underbaringar man inte träffat på år och dar. dock var det lite smått kallt där på kvällen, men det är väl sånt man får räkna med antar jag. tack julia för en toppen kväll. nu laddar vi och kör igen!

torsdag 3 juni 2010

ÄNGLAR


var på graven igår och lämna lite blommor till min älskade elsa. du borde vart här nu, du förtjänade så himla mycket mer! saknar dig nått så otroligt, saknar också ditt sätt att alltid få mig att le. jag hoppas du har det bra där du är. jag skänker en tanke åt dig varje dag.

DÄR SPRITEN GÅR IN, GÅR VETTET UT

haha så jävla sant.

STUDENTEN MED JULIA





jupp en sväng in till studenten och kolla på alla lyckliga folk som tog studenten. jävlar vad man blir sugen själv att stå där och höra ens klass bli uppropad och sedan springa ut och lämna skolan bakom sig! toppen dag.

tisdag 1 juni 2010

JAG VILL INTE HA DET SÅHÄR LÄNGRE

jag vet att jag gör mycket dåligt, skiter i att tänka och kastar bort personer som står mig nära. jag vet att jag inte kan göra så mycket rätt just nu. jag har försökt att förstå dig, försökt inse att det jag gör är så fel. du är den ända jag vill ska förstå mig. men jag har krossat dig och behandlat dig både förjävligt och bra. nu orkar jag inte längre, du har tagit allt ifrån mig, jag är helt tom. jag hoppas du en dag förstår vad jag gått igenom för att få dig att försöka förstå mig lite bättre. efter all skit och ännu mer skit som hänt mellan oss så rinner nu min sista tår, jag är inte värd dig.

GADDERÖ MED KLASSEN



orkar verkligen inte lägga upp alla korten. men som ni ser är vår klass inte stor men helt underbar! riktigt mysig natt/morgon fick vi. känns lite jobbigt att veta att om ca 1 ½ vecka så är det slut på allt det vi byggt upp i 4 år. har en känsla av att jag kommer sakna er otroligt mycket.

söndag 30 maj 2010

EN LÖRDAG I BULLARN

kan sluta både bra och dåligt! shit jag drar. not good, no not good!