lördag 4 september 2010

TJEJMIDDAG HOS KARINA


ja kära nån, vart ska man börja?! en grym kväll med underbara tjejer. detta ska göras om, helt klart. tack till Karina, Isabell, Lina, Isabella, Hanna, Amanda, Stina för en mysig/galen och underbar kväll.

torsdag 2 september 2010

KAN JU STÄMMA

man känner inte igen de riktigt viktiga ögonblicken i sitt liv, förens dom är borta.

TRÄNING

först en soft dag i skolan, sen bara sådär träffa jag grabben som är bäst på att göra pommes frites, kul kul :)! sen hem och dra på sig tränings kläderna och ut och springa med Alexandra bra skit vill jag lova. snart har vi dom där snygga kropparna haha!
bra dag med andra ord.

onsdag 1 september 2010

ALLT ÄR INTE SJÄLVKLART


USCH

hejsan hallå! sitter här död och med nog seriöst den värsta äckliga mensvärk man kan ha.. fy! jag förstår inte varför vi tjejer ska få allt sånt här?! killar behöver inte göra annat än sätta på oss medans vi ska få mens och sedan föda ut ungar osv. orättvist! lite mens till killarna skulle inte skada.

tisdag 31 augusti 2010

SANDRA

orkar inte. nä det stämmer, jag orkar inte..

BEBIS DATA

hihi han är så söt! fick iaf äntligen köpt min mini data igår. bara hoppas på att han vill funka nu och i fortsättningen. thihi

söndag 29 augusti 2010

TEXTEN BESKIVER ALLT

DET SVIDER MER NU ÄN FÖRR

allt jag behöver är tid för mig själv, jag är inte ledsen, jag behöver bara tid för mig själv. när du grät mot min axel och jag lovade dig att allt skulle bli bra, då ljög jag. jag visste hela tiden vad som vänta härnäst, jag visste vad du skulle få gå igenom, vad vi alla skulle få gå igenom! jag ljög för att ge dig hoppet tillbaka och orka kämpa en sista gång, att spela spelet fullt ut. men hur förlåter man sig själv efter att svikit och ljugit för sin bästa vän, sin tvillingsjäl? att stå här utan dig idag är jobbigare än jag någonsin föreställt mig och att veta att det sista jag sa och gjorde för dig var att ljuga dig rakt upp i ansiktet, det svider.
det är så lite vi faktiskt vet om framtiden, ingenting blir som vi planerat och tiden tar oss bara längre och längre in i denna världen och århundrade.

HOS ISABELLA HELA DAGEN

åh var helt underbart att äntligen få träffa mitt hjärta igen, var så längesen sist nu! saknar alla våra stunder, alla våra dagar tillsammans, usch vi träffas nästan aldrig nu för tiden, inte okej! blev film och mys i solen hos isabella, tack för en toppen dag.
du är bäst, kärlek!

LÖRDAG

jaaag är trött! igår kom Isabell hit och färga mitt hår, tack älskling! sen blev det mat och tårta eftersom syrran hade kalas, gött. på kvällen var farmor snäll och körde mig till Daniel, så blev det film och mys, najs.