lördag 12 juni 2010

KÅTEBOL

godmorgon klockan är typ 4 och här sitter jag nyss hemkommen från en toppen kväll! började med kalas hos conny med välrdens godaste tårta, loooove! efter det kom jocke och hämta mig så drog vi till kåtebol där vi träffa pöl och alla möjliga härliga personer. ikväll har jag också kommit fram till att det alla säger om hedekasingar inte stämmer! alla säger att dom är duma i huvudet osv, men det stämmer verkligen inte. skönare folk får man leta efter.. iallafall efter en tur i kåtebol drog vi till munkedal och träffa eddie och hult. mycket trevlig kväll/natt.
och just precis nu säger jag godnatt.

GÅRDAGEN TILLBRINGADE JAG MED ISABELLA

eftersom jag missa bussen kom lilla björn och körde oss, mig och isabella till grebbestad där vi skulle kolla på julia och alexandra. dock kom vi försent där med så vi missa allt.. men men, med paraply och mycket trevligt sällskap begav vi oss bort till langos boden och åt lite! i grebbestad träffa vi också bullingen :) ! mycket bra kväll/dag med min raring!
älskar dig.

fredag 11 juni 2010

NU DRAR JAG

till underbara isabella

WITH A TEAR RUNNING, WE SAY GOODBYE


tårar, svek, hat och många underbara skratt har vi nu delat i 4 år. det kändes verkligen igår att det snart var över, allt det vi delat i så många år försvinner. en vardag blir ett allvar och ingenting kommer var detsamma i slutet av augusti. ni alla har vart speciella på era sätt och det är just det som har fått oss unika. en klass som vi växer inte på träd, en klass som delat både privatliv och riktiga hemligheter, en klass som skrattat bort alla problem, en klass som vi, 9d. jag saknar er alla redan nu och det värsta är att vi kanske inte ses mer. många flyttar och andra tar ett nytt steg ut i världen. på måndag ligger vi inte halv döda i skolan och skrattar oss galna, på måndag sitter vi inte där i fysik salen och kollar på en tråkig film och snackar massa skit. nej, vi ses inte mer eller inte på ett tag iallafall. skulle bara vilja ta med er alla till omvårdnad och fortsätta med nya minnen. men till er från mig ni gör mig glad. kärlek till er mina änglar

VI KÖRDE OCKSÅ EN EFTERFETS I REGNET




NÅGRA KORT FRÅN BALEN







fötterna värker
huvudet dunkar
och livet är helt underbart. kvällen blev toppen igår! alla var hur fina som helst.

MUCKEN 2010




ca 14.00 kr fick vi in, gött! ni alla var super duktiga

måndag 7 juni 2010

VECKAN SER UT SÅHÄR

idag; mucken
Tisadag; mucken + kvälls föreställning
Onsdag; städa skåpen
Torsdag; skolavslutning + bal
har en känsla av att det kommer gå väldigt fort..

FÖRSTA FÖRESTÄLLNINGEN GJORD

hejhopp! kommer nyss in från lite mys med Isabell och Sanna och första föreställningen av mucken. detta gjorde vi bra! känns riktigt skönt att första föreställningen är gjord och att allt gick bra. nu tar jag mitt kära knark ( alvedon ) och hoppar ner i sängen med en bra film.
bilder kommer i morgon.

söndag 6 juni 2010

MYS & GRILLNING MED MINA ÄLSKLINGS TJEJER


efter en toppen kväll med mina älsklingar kan man inte må annat än bra. tack för ni finns! en kväll med grillning och massa skratt. all min kärlek ger jag till er.

SÅ SER SOMMAREN UT FÖR VÅGEN

sommaren blir en smula rörig. du ändrar åsikt ofta och planerar om snarare än att hålla dig till det som var tänkt från början. vissa i omgivningen blir lite stressade och i början av juli kan detta orsaka en rad konflikter. men det blir också en givande sommar på många sätt. du lär dig nya saker om dig själv och om dina mål. kärleken är bitvis helt ljuvlig, du har turen med dig under den tidiga sommaren och den sista biten av augusti blir glödhet. sommarnöjen blir det också ganska gott om. ska du resa så sikta gärna på mitten av juli. det viktigaste i sommar är dock att du hämtar andan ibland och sänker tempot.
tur datum;
13/8 kärlek
20/6 familj
17/7 pengar

SMILE BABY

okej, jag ger mig. man kan inte inbilla sig att allt är bra när det inte är det.
man kan inte skratta när allt inom sig gråter.
man kan inte bara skita i allt när problemen bara växer.
nä.. det går inte.