onsdag 6 oktober 2010

GRATTIS TILL MIG

ja igår var det min dag, 16 år sen jag kom till jorden. en helt underbar födelsedag måste jag säga! först massa söta sms, kommentarer och folk som ringde och sjöng. på tåget kom Alexandra med två stycken jätte bullar, störren än ena min hand var dom, sjukt! sen kom kom Lina med ett stort tungt paket som mina älsklingar hade lagt ihop till med Lars Winnerbäcks box eller ah, en låda med saker av han. på kvällen kom mitt hjärta hit med paket till mig också och då blev det Lars Winnerbäck skivor och ett jätte fint armband! fick också pengar och fina blommor av Annelie och Annika tillsist kom Conny hit med 3 big pack med uddevallare till mig. haha en helt klart underbar födelsedag! tack alla för allt. underbara är ni!

L.W skiva från Daniel

jätte fint armband från Daniel

L.W boxen från Lina, Isabell, Hannah, Karina,
Stina, Amanda

detta innehål boxen: 4 st kort

vinyl skiva


sångbok, låt texter + ackord

senaste skiva
_______________________________________
fick också idag 2 st skit stora bullar av Julia och en kavaj
av Isabell!
åter igen tack alla för allt och för ni gjorde min dag oförglömlig !!

måndag 4 oktober 2010

LARS UNDERBAR WINNERBÄCK

med volymen på topp sitter jag här och kollar igenom alla kort från L.W i somras. får änna rysningar när jag tänker på det. när han kommer in där på scenen och alla bara skriker av lycka, stämmer in i låtarna och bara njuter! längtar redan tills nästa gång jag och mitt hjärta Isabella står där och knör oss fram och sjunger oss hesa.

NAJS

blev tantgympa med sötnosen Alexandra, haha måste se riktigt roligt ut när vi står där och inte kan ett skit, ha ha! nu ligger man här och kollar på historia boken som jag egentligen borde sitta och plugga i nu. 30-40 sidor att läsa och kunna utantill, älska :)

söndag 3 oktober 2010

ISABELL MITT HJÄRTA RYYMIN

helt ärligt tror jag inte jag skulle kunna förklara dig med ord. jag skulle inte kunna förklara hur du alltid finns där, hur du sprider din glädje eller hur fruktansvärt bra du får mig att må! hade jag försökt förklara så hade det bara vart en nedvärdering mot det som faktiskt stämmer, jag skulle inte kunna få det att låta så bra som du är! så ah där sket sig det.. men tänkte berätta hur mycket jag saknar dig just nu. hur tråkigt det är att knappt se dig längre..
kommer ihåg när vi gick på kungsmark och vi träffades hela tiden, vi åt tillsammans, vi gjorde allt. nu är det mer att man kanske har tur att se dig på tåget nån dagi ca 3 min .. hemskt med andra ord! det värsta är att jag inte ens kan säga när vi träffades sist, när du och jag hittade på nått. det jag minns är när vi åkte hem till dig och gjorde varma mackor och vara lite små griniga båda två och det var nån gång i mitten av sommaren. jag tänker inte ens tro att det var sist vi hitta på nått!
jag älskar dig och du betyder för mycket för att sakna såhär mycket som jag gör nu.. det är bara jobbigt just nu att vi inte ses!

DÅLIGT

jag vill inte duga ibland, jag vill inte vara nått andra hans val..
pinsamt hur du beter dig.

LÖRDAG

kom min sötnos hit och hade med sig krabba som vi kokade och åt, sedan massa mys! idag blev det kalas till farmor och sedan hem och göra tacos, najs! pusss på dig min kärlek